Psihoterapie adulti

Psihoterapie adulți – pentru a învăța să depășești provocările vieții

Fiecare zi din viață ne aduce dificultăți pe care uneori putem, alteori nu, să le gestionăm. În momentele de cumpănă, ne dăm seama că nu avem resursele necesare pentru a face față emoțiilor copleșitoare sau nu știm că le avem. Aici intervine psihoterapia individuală. Cu ajutorul acestui serviciu pentru adulți, poți descoperi care sunt resursele interioare de a face față intensității emoționale care te acaparează. Mai mult, poți veni cu toată familia la psihoterapie de familie pentru a înțelege mai bine sensul interacțiunilor dintre voi.

Psihoterapia pentru adulți este un proces ce se desfășoară într-un spațiu sigur. Te vei explora pe tine. Te vei cunoaște mai bine, te vei înțelege și îți vei putea explica, pe larg, de ce și cum au apărut unele trăsături și comportamente în viața ta. Dacă te confrunți cu stres, episoade depresive sau de anxietate, diferite tulburări emoționale, afective sau nu știi cum să depășești problemele în relație, psihoterapia pentru adulți într-un cabinet din București te va ajuta să descoperi cum să ajungi să trăiești o viață cu sens.

Psihoterapie adulți în București – ajutorul tău esențial pentru o viață cu sens

Primele ședințe din cadrul procesului terapeutic sunt de evaluare, urmând apoi ca în urma concluziilor să ai parte de o intervenție personalizată. În cadrul ședințelor de psihoterapie pentru adulți din București, un psihoterapeut pentru adulți din echipa Centrului PsihArt va pregăti un plan de tratament specific. Diferitele tehnici și abordări cu care lucrăm te vor ghida în acest proces de explorare a ta pentru o înțelegere mai profundă a gândurilor și emoțiilor ce reies din acestea, dar și cum să dezvolți o perspectivă mai rațională asupra vieții.

Apelează cu încredere la serviciile noastre de psihoterapie individuală, psihoterapie de cuplu sau consiliere parentală, dar și la terapie de grup, și devino o versiune mai bună a ta!

Psihoterapeutii PsihArt