Despre Centru

Galerie foto
Parteneri

Partenerii nostri sunt in primul rand institute si societati profesionale in care activam ca membri si in care ne formam continuu. Cautam astfel sa fim mereu în contact cu cele mai recente cercetari stiintifice si sa ne specializam in ariile de interes ale fiecarui membru al echipei noastre de profesionisti în domeniul larg al psihologiei.

Partenerii nostri sunt si numeroase institutii de invatamant in care activam ca psihologi specializati in evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului si familiei, alaturi de atat de importanta consiliere parentala. In aceste institutii am implementat inca din 2011 programul unic de dezvoltare personala pentru copii – PsihoArmonie la care au participat peste 1000 de copii pana in prezent.

Partenerii nostri sunt institutii non-guvernamentale de sprijin al copiilor din centrele cu module de tip familial si instituții non-guvernamentale care se ocupă cu victimele violentei domestice si familiile fara adapost.

Mental-Training

Mental-Training este un centru de psihologi din Cluj Napoca, specializati in servicii de psihoterapie si consiliere psihologica, la standarde inalte. Se adreseaza celor care doresc sa isi depaseasca problemele beneficiind de ajutor specializat, de profesionalism, acceptare, empatie si rabdare.

Prin metode psihoterapeutice moderne, ofera sedinte calitative, bazate atat pe stiinta, pe cunostinte de specialitate, cat si pe experienta, toate conducand spre excelenta.

Pentru mai multe detalii accesati : https://mental-training.ro/

Testimoniale