Despre Centru

Centrul PsihArt reunește din 2011 o echipă de specialiști profesioniști în cabinetele sale de psihoterapie. Psihologii noștri au o pregătire unică, în acord cu sinele terapeutic și sunt specializați în mai multe abordări psihoterapeutice umaniste: psihoterapie experiențială a unificării; psihoterapie integrativă a traumei; psihoterapii scurte centrate pe soluții; psihoterapie gestalt; psihoterapie centrată pe persoană; psihoterapie prin dans si miscare; psihotraumatologie si metoda constelației intenției.

Valorile noastre sunt: profesionalismul, umanitatea, respectul pentru oameni, etica și confidentialitatea. Pentru că noi considerăm că e necesar să fii bine cu tine pentru a fi bine cu ceilalți, fiecare terapeut din echipa noastră prioritizează lucrul său cu sine – analiza personală continuă. Totodată, pentru că o abordare eclectică ni se pare un drum mai sigur către succesul terapeutic, investim în formare profesională continuă.

Pentru noi, locul în care ne aflăm dă tonul iar muzica o fac oamenii. Astfel încât ne-am dat frâu liber spiritului căutător de natură și creator de frumos și am modelat un spațiu prietenos și călduros: o grădină verde cu nenumărate plante și arbuști și locuri de relaxare; cabinete si spatii asteptare pline de culoare și verdeață, cu mirosuri plăcute, sunete armonioase și ceaiuri gustoase. Vă așteptăm cu drag să co-creăm procesul terapeutic!

Galerie foto
Parteneri

Partenerii nostri sunt in primul rand institute si societati profesionale in care activam ca membri si in care ne formam continuu. Cautam astfel sa fim mereu în contact cu cele mai recente cercetari stiintifice si sa ne specializam in ariile de interes ale fiecarui membru al echipei noastre de profesionisti în domeniul larg al psihologiei.

Partenerii nostri sunt si numeroase institutii de invatamant in care activam ca psihologi specializati in evaluarea, consilierea si psihoterapia copilului si familiei, alaturi de atat de importanta consiliere parentala. In aceste institutii am implementat inca din 2011 programul unic de dezvoltare personala pentru copii – PsihoArmonie la care au participat peste 1000 de copii pana in prezent.

Partenerii nostri sunt institutii non-guvernamentale de sprijin al copiilor din centrele cu module de tip familial si instituții non-guvernamentale care se ocupă cu victimele violentei domestice si familiile fara adapost.

Testimoniale