Consiliere Psihologica Copii si Parinti

Echipa Centrului Psihologic PsihArt a adus alaturi mai multi profesionisti cu expertiza in lucrul cu copiii. Daca va ingrijoreaza ceva la comportamentul, stilul de relationare, dezvoltarea cogntiva sau planul emotional al copilului Dvs nu ezitati sa cereti o evaluare psihologica. In urma acesteia specialistii nostri va vor indica posibile cauze, cai de interventie si pronosticuri centrate pe situatia concreta a familiei Dvs.

Interventia poate presupune consiliere psihologica pentru copii si parinti sau psihoterapie individuala, parentala si/sau de familie. Este esential sa intelegem ca psihoterapia copilului sub 10 ani nu poate fi eficienta fara implicarea parintilor in procesul terapeutic. Cel mai adesea se va lucra alternativ, individual cu copilul, cu parintii si impreuna,copilul alaturi de parinti.

Tehnicile noastre sunt prietenoase, expresiv-creative si foarte placute copiilor – artterapie (pictura, modelaj, colaj), dramaterapie (joc de rol si joc cu marionetele), meloterapie (exprimare cu ajutorul instrumentelor muzicale) si terapie prin miscare si dansterapie.

Misiunea noastra

Daca vrem sa facem aceasta lume mai fericita trebuie sa începem cu copiii. Niciodata nu vom putea atinge capatul bogatiei de spontaneitate, creativitate si generozitate ascunse în sufletul unui copil si suntem de parere ca el întotdeauna îsi atinge potentialul în masura în care credem în el.

Preocuparea pentru adevarata dezvoltare ar trebui sa fie spre dezvaluirea si împartirea acestei comori. Acesta este scopul nostru în lucrul cu copiii. Iubim copiii si deoarece credem în ceea ce spunea Nelson Mandela – nu exista caracterizare mai buna a sufletului unei societati decât modul în care îsi trateaza copiii, ne închinam meseria acestei cauze.

Partenerii nostri

Institutul pentru studiul si tratamentul traumei
logo sper
SOS Satele copiilor Romania
International School of Bucharest
logo rose garden
castelul fermecat
logovector_caritas_bucuresti-600-x-2882
happy time
eata
Societatea de Gestalt terapie din Romania
icce
Asociatia Romana de Analiza Tranzactionala ARAT
gradinita arici pogonici Bucuresti
GoKID

Testimoniale